openMagazin 10/2009

V desátém vydání se připojuje portál Openmoko.cz, magazín má bezmála 90 stran a obsahuje mimojiné např. recenze Ubuntu 9.10, Mandriva Linuxu 2010, Touchbooku nebo prohlížeče Chromium. Obrovské množství nejlepších informací a zcela zdarma.

AbcLinuxu.cz

LinuxEXPRES.cz

MandrivaLinux.cz

Mozilla.cz

Openmoko.cz

OpenOffice.cz

Penguin.cz

Posterus.sk

Root.cz

8 komentářů u „openMagazin 10/2009“

  1. Přijde mi trochu zvláštní, že jsou tam tři recenze na Ubuntu. Nevím přesně, jak probíhá nominace článků ze strany serverů, jestli si každý dá co chce, nebo jestli články filtruje Liberix… Chápu, že vydání Ubuntu je vždy veliká událost a pro každý ten server tak trochu vlajková loď, ale podle mě by bohatě stačila jedna recenze a dostalo by se tak i na další zajímavé články. Ale jinak chválím, pěkné designově i obsahově… Jak by se to vyjímalo na papíru… 🙂

  2. Kterou recenzi byste vybral, když ji dodá víc serverů? Tohle je naopak objektivní pohled tří autorů, myslím, že to jedině prospěje. Máme hodně materiálu, to je dobře, ne?

  3. Pingback: Tweets that mention openMagazin » Elektronický magazín o svobodném softwaru » openMagazin 10/2009 -- Topsy.com
  4. Pingback: Newsletter #2 (18.12.2009): Semináře o Linuxu, změna webu Liberix.cz, kontakt s překladateli OpenOffice.org » Archiv newsletteru » Společnost pro podporu svobodného softwaru » Liberix, o. p. s.

Komentáře nejsou povoleny.