openMagazin 12/2010

Poslední číslo roku 2010 vám přináší další dávku informací ze světa svobodného softwaru, Linuxu a tak vůbec. Má více než padesát stran a chce přitáhnout vaši pozornost zajímavými články a recenzemi.

Druhý díl o elektronické čtečce knih (Amazon Kindle 3) pokračuje popisem možností. Další recenze vás chce nalákat na koupi knihy, protože je o Ubuntu 10.10. Jeho bratříček, Linux Mint 10, také vychází; podívejte se s námi, co je v něm nového. Distribuce založené na Linuxu se stále více uplatňují ve školách. Seznamte se s obavami i úspěchy učitelů a s nasazením Linuxu ve výuce. Existují nebo neexistují viry pro Linux? Pojďte si o tom přečíst. A abyste si mohli také zahrát, máme pro vás recenzi na klasickou střílečku, hru, která vás zaujme. Věříme, že se vám poslední číslo roku bude líbit a budete ho číst před spaním, šířit mezi známé a přátele a kopírovat kamarádům. Číslo je zdarma a volně ke stažení, jako vždy.

AbcLinuxu.cz

Browsery.cz

CsTug

LinuxEXPRES.cz

Mozilla.cz

OpenOffice.cz

Posterus.sk

Root.cz

Stáhnout ve vyšší technické kvalitě

Stáhnout v nižší technické kvalitě

5 komentářů u „openMagazin 12/2010“

  1. Zdravím a gratuluji,
    openMagazín mám moc rád a rád bych ho šířil dále. Líbila by se mi zde funkce typu „poslat článek“, která by odeslala tento článek respektive odkaz na časopis na zadaný email.

    Hezký den

  2. Děkujeme za pochvalu a za nápad. Myslím, že by to šlo vyřešit, dávám si to jako úkol.

    Vl. Ott

Komentáře nejsou povoleny.